Skriv din beskrivning här!

oh, it seemed forever stopped today

hehe hej. blir tydligen ett inlägg i veckan - ganska passligt, don't you think?
förra veckan jobbade jag tisdag, onsdag torsdag. på fredagen var jag med Tuva till veterinären
efter det, for jag och mommo in till stan och besiktade min bil. gick igenom woho!
på kvällen skjutsade jag och adrian petter till norrvalla eftersom han skulle på träningsläger. väl hemma igen läste jag i någon timme innan jag tog natten.
på lördagen var det KAJ på wasa teater som stod på schemat! kulkulkul
efter 2 timmar där var det bara att åka hem och fixa sig inför kvällen. halv8ish plockade josso och kim upp mig och madde och så for vi ner till sidlandet för att fira anna (som fyller idag! grattis sötnos)
satt hos anna till 22.15 och drack samt spelade galenpanna och ritviskleken, när det blev dags att ta taxi in till stan
spenderade halva kvällen på ollis med världens bästa, svenskar och annat löst folk (hahah)
runt 1? halv2? ingen aning. tog jag och akke (+ marcus jens jonas och westerdahl) oss till o'malleys istället där hela malax 1a lag var. var där till 2 när det blev dags att försöka ta sig hemåt. med onödig väntan på en full taxi, hesburgerbesök och en stupfull petter blev det till sist att ta stadstaxi hem, och hemma var vi väl först halv5.
igår (och idag för den delen) mådde petter inte alls bra. hahahahhaa. vi var iallafall och hämtade en cykel åt mig och så grillade vi med joel.

all in all, en fin helg. idag ska jag städa lite i lägenheten, åka ett varv till sidlandet och sen in till stan för att söka studentklänning med mamma! gött. cya